Nanbrød med svinefilet og grønnsaker

I dag kommer oppskrift på nanbrød! Og et lite middagstips i tillegg 🙂 

Du trenger (10 nanbrød): 

  • 500 g hvetemel (speltmel kan helt sikkert også brukes)
  • 1.5 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 0.5 pk tørrgjær
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 4 s nøytral olje
  • 1 egg
  • 80 g smeltet smør
  • Evt korianer og flaksalt

Slik gjør du: Bland det tørre i en bolle. Pisk egget og tilsett olje og yoghurt i en annen bolle. Bland det tørre med det våte, og elt til en glatt deig. Dekk deigen til og sett den et lunt sted i ca. 1 time. Sett ovnen på 300 grader, og la et brett stå inni. Kjevle ut nanbrød på ca. 1/2cm tykkelse. Stek to og to på øverste rille på det varme brettet. Følg med hele tiden – det tar bare noen få minutter. Ca 4 min hos meg. Blåser de seg veldig opp så bør du flytte de et hakk ned så de ikke snur i taket på ovnen. Legg på rist og pensle over smeltet smør til slutt. Strø evt. over krydder og salt. 

Server nanbrød med svinefilet og wokede grønnsaker! 🙂 Det er middagen sin det! 🙂 

Enjoy! 🙂 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg