Last day in Cyprus

I dag er dagen jeg har gruet meg til lenge. Koffertene er pakket, eskene er sendt avgårde fra postkontoret, leiligheten er tømt og jeg er på vei til å forlate både møbler, pynteting, vær, venner og steder jeg elsker. Det er lenge siden jeg har vært så trist over noe…har sovet ekstremt dårlig i natt. Mamma og Fredrik er på besøk og til tross for matforgiftning så har vi hatt en kjempekoselig uke med solskinn, shopping, sightseeing og “god mat” 😉 Eneste jeg skulle ønske er at jeg kunne bli igjen når de reiser hjem i ettermiddag….

I går gikk jeg med skinnskjørt fra Zara, singlet fra Debenhams, jakke fra Bershka, sko fra Shoebox, veske fra Carpisa, tilbehør fra Accessories.

Søndag er jeg på Stord….aaaahhhhh..!!!

Matforgiftet

Sånn ser temperaturen ut i Larnaca i dag…jeg har fri fra jobb..og været er så fint at der faktisk er mulig å gå på stranden (ingen bading såklart)…men..

..sånn ser jeg ut i dag! Jeg er nemlig blitt matforgiftet! Nå har jeg fått en haug med tabletter fra apoteket..får håpe det også denne gangen er en av mirakelkurene som pleier å finnes på kypriotiske apoteker sånn at jeg blir frisk så en fisk så fort som mulig! I morgen kommer mamma og Fredrik og jeg hadde store planer for dagen både med å treffe veninner, vaske huset og handle inn mat. Håper jeg kommer meg opp av sengen snart. Sliiitsomt! Dårlig deal for min siste uke på favorittøyen !

Syk

I dag er jeg syk. Skikkelig dårlig. Utrolig dårlig timing, skulle ha min siste dag på jobb og hadde bakt både kake og skillingsboller til avslutning. Denne uken har det vært kake omtrent hver dag på jobb. Mandag ble Lina 27 år så da hadde vi kake. Da ble jeg jo utrolig dårlig så når Jenny fylte 25 i går så spiste jeg bare en liten bit. Men så gikk jeg hjem for å bake til i dag og da ble det jo smaking og småspising både av deig og kake der også.

Kaken ble litt most på turen til jobb..men folk forsynte seg..og den ble godt mottatt 🙂

I dag våknet jeg klokken 6 av at jeg måtte løpe på do og kaste opp. Og sånn har det i grunn bare fortsatt i hele dag. Jeg ligger i sengen, klarer såvidt å røre meg. Utrolig kjip avslutning på siste arbeidsdag!! Jeg fikk kreket meg opp av sengen lenge nok til å levere kaken og bollene og løpe hjem igjen til sengen. Fikk ropt på elgen i en offentlig bossbøtte på vei tilbake..livet er herlig!

Sliiiten jente klar for å levere kake og boller og si ha det til herlige kollegaer..

Skulle etter planen ha besøk av Maria fra Ayia Napa som skulle overnatte her til i morgen. Men det måtte jeg jo avlyse…kjempetrist ;( Håper jeg er bedre i morgen så hun hvertfall kan komme på dagen! I morgen kveld skal jeg ut med Valeriya før mamma og Fredrik kommer på besøk! Håper virkelig jeg er bedre til da ellers blir det en kjedelig ferie både for dem og meg! Fingers crossed!

Den nye jobben på Stord (endelig kan jeg si det)!

Ja nå tenker jeg dere er spente? Mange som lurer på hva jeg skal gjøre på Stord? Har hvertfall fått en milliard spørsmål om det etter at jeg annonserte at jeg skal flytte tilbake til Norge! Kjedelig å ikke kunne fortelle noe heller, men i dag har jeg fått beskjed om at kontrakten er i boks og jeg kan få lov å annonsere det!

Jeg har kjøpt meg butikk!! Ikke hvilken som helst butikk, men B-Young! 1. april er jeg den nye eieren av B-Young på Stord 🙂 Hva tror dere om det? Det er et stort steg i riktig retning for drømmen om å jobbe med mote, og jeg håper virkelig at jeg får det til og at dere har lyst å handle hos meg (oss)  😉 Nå blir jeg hvertfall fast inventar på Amfisenteret på Leirvik! 😉

Jeg har store oppussingsplaner for butikken før den åpner igjen, så tar gjerne imot litt dugnadshjelp i påskedagene hvis noen har anledning til det! Det kommer nok til å bli noen sinnsyke uker med tanke på dag og natt jobbing i butikken og alle forloverpliktene jeg har mot bryllupet til Trude og Espen 7 april. I tillegg har jeg jo drevet med dobbeltjobbing her den siste måneden i forhold til leverandørkontakt, bestillinger, banklån og alt annet som skal falle på plass. Og det har jammen mamma og pappa også! MYE arbeid!! Men spennende blir det både det ene og det andre så vi satser på at alt ordner seg til slutt og jeg har gjort et riktig valg! 😉

 

Kjøpt leilighet på Stord (uten å se den)!

Herlighet dere! Nå er det virkelig! Jeg skal FLYTTE til Stord! I dag har jeg til og med “kjøpt” leilighet! Uten å se den en gang! Hvor sykt er ikke det? Noen får familiemedlemmer til å handle matvarer for seg, mens jeg ber dem kjøpe leilighet! Mamma og pappa har hjulpet meg ekstremt mye i forbindelse med flyttingen tilbake til Norge. I tillegg til alt styret rundt den nye jobben har de vært på visning, i banken og ordnet lån og vært med på budbunde på leiligheten.

Eneste jeg har sett av leiligheten er bildene jeg poster her på bloggen. Haha..men impuls har jo alltid vært mellomnavnet mitt så det er vel kanskje ikke så overraskende. Nå håper jeg VIRKELIG at kontrakten går i orden med den nye jobben så jeg kan fortelle dere hva det er jeg skal gjøre! Alt er så ekstremt mye arbeid og tar såååå mye tid, jeg blir GAL!! Leiligheten overtar jeg 2. mai. Den ligger på Stølen, ikke så langt unna Skotteberg der jeg bodde i et hus med to venninner når jeg var 19. Leiligheten er lys og nyoppusset, ligger i toppen av bygget, har matbutikk 1 minutt unna og gåavstand til Leirvik. Jeg vil jo så gjerne bo i Hamnegata, men prisene der er akkurat doble av det jeg (eller banken foreløpig) betalte så det hadde jo ikke vært aktuelt uansett. Krysser fingrene for at jeg blir fornøyd med denne!

Stuen er i ett med kjøkkenet. Er ikke overbegeistret for trefargen på skapdørene så de blir nok malt hvite til tross for at de er helt nye..får se hva jeg syns når jeg ser det.

Møblene følger heldigvis ikke med, blir nok en helt annen stil hos meg..jeg liker lyst og shabby/rustikk 🙂

Store vinduer og mye lys i stuen, det liker vi!

Soverommet ser jo helt greit ut, må bare male noen lister. Angst for trefarge!

Jeg trenger garantert mer skapplass så vi får se hvordan vi kan løse det.

Gangen..det grønne skal vekk!

Badet er det jeg liker MINST ved leiligheten..tenker å male vinduslister, legge fliser på gulvet og få en fin liten badeinnredning på sikt. Det er heldigvis varme i gulvet!

Med litt pussing og hvitmaling og en koselig benk eller to stoler og kafebord tror jeg terassen kan bli koselig 🙂

Tusen takk for hjelpen til mamma og pappa for alt dere gjør for meg. Jeg skal invitere dere på en treretters middag når jeg er kommet i orden i jobben og leiligheten! 🙂

Leiligheten er ikke sånn veldig stor, ca. 50 kvadrat med 1 soverom i tillegg til kjøkken og stue. Satser på at jeg kommer til å trives der, og håper at jeg får masse besøk!! Hva tror dere? 😉

Superwoman

Jeg har en venninne som jeg studerte med ved BI Bergen som heter Silje. Hun er ett av de mest inspirerende og tøffeste menneskene jeg kjenner. Hun var en del av “gjengen” vår når vi studerte, og til tross for at jeg ikke treffer henne så ofte nå som da så føler jeg at vi bare blir bedre og bedre venner. Gleder meg til Trondheimstur når jeg kommer hjem 🙂 Og så håper jeg å få til en BI reunion til sommeren..altfor lenge siden nå! Beskrivelsen av superwoman passer perfekt til Silje. Hun sjonglerer jobb, baby, trening og sosialt liv på en perfekt måte og ser i tillegg strålende bra ut!! 🙂

Her er jeg, Silje og og en annen god Silje under BI Reunion i Trondheim i 2009…vi må definitivt ta et nytt bilde snart Silje (og Silje)! 🙂

Silje gikk grunderskolen og fikk ideen om å starte sin egen nettbutikk med å produsere treningsvideoer til hjemmebruk for salg. Dette utviklet hun videre til noe som er blitt Norges beste nettbutikk for treningsklær, GetInspired, hvor hun selger klær fra kjente kvalitetsmerker som blant andre Røhnisch, Casall og Craft. Ta en tur innom og kikk! Jeg lover at dere kommer til å lyst på noe! Jeg ser til stadighet folk som blogger om produktene til nettbutikken og er strålende fornøyde. En av Norges mest sporty bloggere, Fotballfrue, trener nesten bare i klær derfra og blogger stadig vekk om de flotte produktene fra nettbutikken.

I tillegg til fulltidsjobb og mer med nettbutikken så har Silje akkurat fått en nydelig liten datter! Har sett masse bilder, og hun er kjempeskjønn 🙂 Silje er derimot ingen hjemmeværende mamma..hun får med seg innkjøpsmesser, skriver blogginnlegg, reiser på ferier og ikke minst, opprettholder det sosiale livet sitt!! Jeg er utrolig imponert over alt hun får til, hun er en stor inspirasjon i hverdagen og det er så herlig å se at det går an å være en fantastisk mamma og samtidig nyte alt det livet har å by på av materielle og sosiale goder! 🙂

Grove pestohorn

Ingredienser (oppskriften gir 16 horn):

– 5 dl rugmel

– 5 dl fullkornsmel

– 4 dl hvetemel

– 2 dl havregryn

– 1 pk tørrgjær

– 1 ts salt

– 3 ss sesamfrø

– 1 boks cottage cheese

– 4,5 dl vann

 

– 1/2 glass pesto

– Egg til pensling

– Tørkede urter til dryss

 

Fremgangsmåte:

Bland alt det tørre og miks inn cottage cheese til de største klumpene er borte. Varm vannet og tilsett det i deigen litt og litt til du får en smidig deig. Hev deigen i 40 minutter. Del den i 2 emner og kjevle hver av dem til en runding. Del deigen i 8 trekanter med pizzahjul eller kniv. Smør pesto på hvert horn, men ikke helt ut i kantene for å unngå at det tyter ut når du ruller det sammen. 

Eventuelt kan du nok også smøre pesto på deigen før du skjærer ut trekanter, men jeg fant ut at det ble mindre griseri på denne måten 🙂 Hev hornene på brett et lunt sted i 20 minutt. Pensle med egg og dryss over tørkede urter (jeg brukte en blanding av rosmarin, timian og oregano) før du steker dem på midterste rille i ovnen ved ???

Server! 🙂

I love Napa

Min kjære gode Maria kom tilbake til Ayia Napa fra Bulgaria fredag kveld. Da måtte jeg jo såklart besøke henne 🙂 Hun var en av mine aller beste veninner i fjor sommer, vi jobbet sammen på Carwash og hadde mye kontakt når hun var i Bulgaria i vinter. Nå er hun tilbake og klar for ny sesong på Carwash. Var utrolig koselig å treffe alle sammen igjen og en kjempeherlig helg! Kjenner misunnelsen er stor for de heldige som skal tilbringe sommeren der 😉 Jeg kom tidlig og vi gikk en tur og kikket litt i butikker (Larnaca er definitivt bedre for shopping) før vi spiste på Pizza Hut! Tror dere det var godt eller? Jeg hadde den minste margerita pizzaen og salat til! Første pizzaen i 2012! Nam!! Så dro vi tilbake til leiligheten til Maria og satt og bablet der i flere timer før vi gjorde oss klar for å gå ut.

Vi var en tur på Aloft, en bar som bare er åpen om vinteren, der skjønne Natalia jobber 🙂 Måtte jo innom og hilse på! Her sammen med Maria x 3 og en veninne av kjæresten til en av Mariaene som jeg ikke klarte å si navnet på 🙂 Gode venner fra i fjor sommer! Good times 🙂

Det var jo såklart obligatorisk med en tur på Carwash! Kjempekoselig å treffe igjen Anthony, Deon, Savvas, Ali og resten av Carwash familien som var på plass og klare for en ny sesong! 1 april åpner de..går akkurat glipp av det! Fikk forresten 3 jobbtilbud i løpet av en kveld i Ayia Napa, skulle gjerne tilbrakt sommeren på Carwsh!! 🙂

I dag skinte solen igjen så det ble en tur på kafe og så en ny gåtur før jeg tok bussen tilbake!

Trist å si ha det til Maria!! Jeg vil ikke tilbake til Norge 🙁 Alt i alt en super helg med en kjempegod veninne og mange klemmer og glade gjensyn 🙂

Ayia Napa here I come!

Elsker denne fargen! Den er til å spise opp! 🙂 Blazer og jeans fra Zara, topp fra Stradivarius, peeptoe wedges fra Iannou Shoes Larnaca. Nå holder jeg på å pakke for å dra til Ayia Napa! Skal besøke en av mine gode veninner som endelig kom tilbake fra Bulgaria i går! Blir nok Carwash i kveld!! 🙂 Nydelig solskinnslørdag alle sammen!! 🙂

Mint

Jeg har blitt hektet på mintfargen som er så populær for tiden! Har investert i både bukse, bluse, blazer, kjole, topp og ballerinasko i fargen Syns det er knallfint til beige 😉 På bildet er bluse og bukse fra Zara og beige pumps fra Avraamides, Larnaca.