Alkohol for første gang på 6 måneder

Hei alle sammen! Da var det kanskje på tide med en ny oppdatering her nede fra varmen som stadig tar seg opp. Vi har kommet opp i mellom 30 og 35 grader på dagen..fremdeles kaldere enn i fjor, men det kommer seg, og litt under 30 på kvelden. Jeg bruker noen ganger bolero, andre ganger går det greit med kun singlet. Virker som jeg fryser mer enn de fleste…Charleen er alltid varm..

Til tross for at jeg bare fikk en utekveld sammen med Marion før hun dro hjem så hadde vi en veldig koselig uke sammen! Fikk være på stranden om dagen, og så kom hun og Charleen på Norway Pub om kvelden før vi møttes og dro ut etterpå. Så til tross for at vi ikke fikk dra akkurat dit vi ville så ordnet det seg ganske greit uansett.

Torsdag drakk jeg alkohol for første gang siden jeg begynte på Easylife i begynnelsen av januar. Det var ikke like moro eller like godt som jeg husket at det var. Tre vodka cranberry og tre flasker vann…våknet uten stemme og med halsbetennelse dagen etter. Definitivt ikke mer av det! Jeg holder meg til vann fra nå av!! 😉 Kjøpte en badevekt her om dagen som heldigvis kunne konstantere at jeg har klart å holde vekten stabil til tross for sene leggetider, lite trening og mye restaurantmat (har prøvd å velge sunne alternativer så langt det har vært mulig). Håper virkelig det fortsetter sånn!!  

Ellers har hotellrommet blitt veldig ryddig etter at Marion reiste..haha..jeg savner deg allikevel Marion 😉 og jeg har hatt besøk av Sofia fra Nicosia, noe som var veldig hyggelig! Dagene tilbringes nå på stranden sammen med Charleen, før jeg drar på jobb om kvelden.

Jobber sammen med en hyggelig jente som heter Pia på Norway Pub og hver kveld fra 8 til 10 så går vi rundt i byen i de røde t-skjortene våre og reklamerer for baren. Finner på mye sprell da, blant annet piknik på moloen og pariserhjulet på tivoliet der man kan se hele Ayia Napa. Dagens høydepunkt! 😉

Av en eller annen grunn så går det ikke an å laste inn bilder på bloggen i dag!! Irriterende fordi jeg har fått trådløst internett på hotellrommet og har fått bildene inn på pc-en. Skal legge noen av dem på facebook!

Hils alle!! 😉

 

Norway Pub

Hei alle sammen!! Masse har skjedd i det siste så jeg har fått liten tid å gå på internett. Marion og Charleen kom forrige fredag, kjempekoselig å få litt besøk!! Søndagen fikk jeg jobbtilbud på Norway Pub og ettersom det er umulig å finne jobb her nede hvis man ikke snakker russisk så så jeg ikke noen annen utvei enn å takke ja. Jeg måtte begynne en time etter jeg fikk spørsmålet..Cyprus style 🙂

Betingelser:

Arbeidstid 18-02.30 (til 04.30 i høysesong)

Lønn 3,50 euro per time (ca 25 kr)

Overnatting inkludert (vet ikke hvordan den ser ut enda)

Det er en ganske kjedelig jobb ettersom puben ligger utenfor partygata i et roligere strøk og det ikke er så mange som vet om den!! Vi sitter derfor veldig mye og kjeder oss!! Jeg reiste heller ikke til Kypros for å henge med nordmenn, men vi får se hva som skjer fremover! Det beste var at overnatting var inkludert, for det er ikke å oppdrive!! Jeg skal fortsette å lete etter andre jobber, men så langt er det umulig!! Jeg har også prøvd å forhandle meg frem til å begynne klokken 20 i stedet for 18…får se hva de sier til det…

Jeg skal holde dere oppdatert og poste bilder saa fort jeg kan!! Varmen tar seg opp dag for dag…de siste dagene har jeg til og med badet i sjøen!! 🙂 Herlig!!

Nå skal jeg en tur på stranden (de andre sover etter en lang kveld) før jobb!!

Stor klem fra Lisa

Status

Været – begynner å komme seg. Kom ned til torden, lyn, storm og høljeregn etter en forferdelig flytur som endte med nødlanding og en times kretsing et par meter over havet mellom Kypros og Tyrkia. Absolutt ikke noe moro. I går fikk jeg noen timer med sol, mens det i dag har vaert nydelig fint hele dagen og jeg har kjørt en 8 timers på stranden. Deilig!! 🙂 Jeg bruker bukse om kvelden, men med singlet til så det er ikke forferdelig kaldt! Men absolutt ikke sånn det bruker å være på Kypros i juni!!!

Mat og trening – går superbra!! Joggeturer langs stranden er deilig, og tyggisen jeg har blitt avhengig av i Norge selges ikke her så det er jo fantastisk!! Enn så lenge hvertfall…har ikke vært på Pizza Hut enda 🙂 Besøkte et treningssenter i dag, der det seriøst bare var muskelbunter. Insane muskelbunter. Bodybuildere ++ Tror ikke det var noe for meg. Men har fått tips av en om et bra treningssenter som jeg skal sjekke ut i løpet av de neste dagene.

Jobb – absolutt ingen enkel sak. Jeg har fått et par tvilsomme tilbud. En av dem var blant annet å sitte i en bar og “se fin ut” og drikke fra 8 til 2 hver kveld. Moro. Et annet var å sitte i inngangen til en natttklubb, men å jobbe fra 12 til 6 hver natt uten en eneste fridag frister ikke sånn insane. Ellers har jeg gått rundt på alle klesbutikker, og hadde hatt minst fem jobber hvis jeg hadde vært russisk. Her er det ikke snakk om noe erfaring eller utdannelse, så lenge man kan russisk så er man god nok til alt. Utrolig irriterende at de skal ta over landet!! Burde heller vært gresk!!! Hallo!! Jeg har et par stykker som tenker på det..så jeg får bare vente litt..kryss fingre.

Leilighet – absolutt alt er fullt. Helt sinnsykt. Jeg har sikkert snakket med 50 stykker og ingen har noe ledig – ikke leilighet, ikke studio, ikke delt sammen med andre. Var på visning i dag på en som utrolig nok var ledig. Måtte sitte bakpå scooteren til en eller annen kypriot som kjørte meg i gokk…og HERREGUD!!! For de som vet hvordan jeg bodde nede i kjelleren på Kalypso så var dette nesten verre. Når de låste opp så fløt hele gulvet med vann, det stinket mugg, var presset inn en seng i kjøkkenet, og et lite avflasset bad uten dør. Ingen vinduer noe sted!! Jeg sa bare at jeg måtte tenke litt på det!! Hahaha…jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med leilighet, det virker helt umulig å finne noe!!!

For de som ikke har fått det med seg så har jeg kypriotisk telefonnummer her nede. (00357) 96819579. Den norske telefonen er stort sett skrudd av så bruk den kypriotiske 🙂 Fredag kommer Marion og Charleen, det skal bli kjekt med litt selskap!! 🙂

Kryss fingrene for meg!! Klemmer i hauger og bøttevis til alle som vil ha 🙂

“Alle liker Niklas Vindel”

Torsdag var jeg i Bergen på Roxette konsert med Monica, Terje, Rebecca og Kristoffer. Fantastisk!!! 😉 Begynte dagen med et besøk på Lerøy hos gode gamle kolleger. Kjempekoselig å treffe folk igjen!!

Møtte gjengen på Egon, og vi hadde et superbra måltid før konserten. Roxette spilte alle de gode gamle låtene, og det var ingen problem å være alkoholfri denne kvelden! Jeg hoppet og sang som en galning!! Fantastisk moro!! 😉









Senere møtte vi på Niklas Vindel utenfor Feliz..noe som var utrolig morsomt ettersom vi hadde gått og hermet etter han hele kvelden….”Alle liker Niklas Vindel”….vi var absolutt ikke kledd for å komme inn på Feliz…og i forhold til alle som svermet rundt han i minikjoler og høye hæler så må det ha vært kjekt å treffe på noen som var så casual kledd som oss…haha 😉 Han var hvertfall hyggelig!!

Dagen etter ble det tid til shopping og kvalitetstid med Fredrik, som var så snill å la meg overnatte der 😉

Tusen takk for en fantastisk kveld til Monica, Terje, Rebecca og Kristoffer!! Jeg hadde det supergøy!! 😉

 

Gratulerer med dagen og seieren Nadal

Gratulerer med dagen til verdens beste og herligste tennisspiller Rafael Nadal som i dag fylte 25 år, og knuste Andy Murray i semifinalen på Roland Garros!! Gleder meg sinnsykt til søndag når han skal gruse Roger Federer og tangere Bjørn Borg med sin 6. tittel i Paris 😉