Årskavalkade 2012

 

Dette året har virkelig vært en berg-og dalbane der det har skjedd veldig mye. Nyttårsaften 2011 dro jeg tilbake fra Norgesferie til Kypros. Jeg kom frem til et forferdelig uvær og stengte butikker. Nyttårsaften er generelt ikke favorittdagen min – jeg skulle i grunn bare ønske at jeg bare kunne sove gjennom den dagen. Januar var ekstra kald på Kypros og selvfølgelig måtte ovnene mine også ta kveld. På det verste var det faktisk 7 grader i stuen. Kaldere enn ute. Leilighetene der er virkelig laget for varme 🙂

Fake it till you make it ble det nye mottoet!

Jeg fikk besøk av Marion og vi hadde en koselig uke 🙂

Jeg begynte på diett og fant favorittkåpen min på utsalg 🙂

Idealvekten ble nådd på nytt og aldri har jeg følt meg bedre! Full i energi på trening, koste meg på frukt og grønnsaksmarkedene og eksperimenterte med mat. Været ble vakkert, temperaturen mild og jobben bedre og bedre.

Jeg dro til Ayia Napa på helgeturer for å besøke venner der 🙂

Til Nicosia på shopping og byturer 🙂

Og hadde det moro på Larnacas uteplasser med Valeria 🙂

Jeg ble mer og mer glad i Kypros..endelig et sted der jeg virkelig kunne føle meg hjemme! Men dessverre så var lønningene der nede så lave at det var umulig å overleve. Så jeg opparbeidet meg bare mer og mer gjeld. Ble derfor tvunget til å flytte hjem i starten på april. Utrolig trist. Mamma og Fredrik kom på besøk siste uken min og hjalp meg å pakke og få sendt alt hjem. Takk og lov for det!

Her nyter vi den siste dagen i solfylte Larnaca før jeg flyttet tilbake til Norge..åh savn <3

Mamma og Fredrik var supre assistenter i flyttingen 🙂

Dagen etter jeg kom til Norge så var det utdrikningslag til Trude! Jeg hadde ikke fått pakket ut noe som helst av tingene mine, hadde over 40 i feber og skjønte virkelig ikke hvordan jeg skulle klare å være en god forlover for Trude den uken. Vi klarte å lure henne, og med god hjelp fra andre og en hel haug med paracet, ibux og andre medikamenter i kroppen ble det utdrikningslag 🙂 Samtidig var det full oppussing i butikken..B.Young..som jeg skulle overta og åpne 12. april. Der var det mye som skulle bygges opp..og igjen..jeg hadde aldri klart meg uten fantastiske foreldre og gode naboer og venner som hjalp til! Dagen etter utdrikningslaget måtte jeg på legevakten som konstanterte at jeg hadde streptokokker i halsen…to dager før bryllupet var jeg helt ødelagt. Husker ingenting..forlot ikke sengen..spiste ingenting..kunne ikke snakke…hele dagen og natten er bare en døs. Dagen etter skulle jeg lage brudebuketten. Jeg måtte også ned på butikken og jobbe..fullstendig neddopet. Det er nok noen av de tyngste dagene jeg har hatt. Jeg klarte å sette sammen buketten til Trude og de små til jentene fredags kvelden, men jeg kunne nok sikkert gjort en bedre jobb. Følte meg som verdens dårligste forlover 🙁

Lørdag 7. april var det bryllup…Trude og Espen ble gift 🙂 Jeg var med på bryllupet til alle oppgavene var unnagjort..da krøp jeg hjem i sengen..tror de fikk en fin dag 🙂

Oppussingen på butikken fortsatte…alt skulle males.

Mamma og vår flotte nabo Oddrun i gang med maling av skap 🙂

Pål og jeg malte prøverommene samtidig..han oppe og jeg nede 🙂 Dagfinn hjalp pappa med det tyngste arbeidet. Flinke folk!

Silje og Inger-Kristine malte vegger 🙂

Lunsjpause er viktig når du tilbringer hele påskeferien i et tomt butikklokale 🙂

Åpningen av B.Young var 12. april og vi var optimistiske med tanke på fremtiden. Masse fine klær, og utrolig gøy å endelig få jobbe med det jeg brenner mest for: mote.

17. mai var som vanlig en koselig dag på Langeland med Trude og familien 🙂

Etter at jeg flyttet hjem fra Kypros har jeg gjort mye av dette…fryse..

Jeg fullførte også motekonsulent-studiet i slutten av mai. Det var den eneste sommeruken vi hadde i Norge i år og jeg måtte tilbringe hele uken inne under hjemmeeksamen.

Med unntak av noen timer i solen da jeg måtte kle meg i ulike stiler for å vise at jeg visste hvilke elementer som skulle være med i hver stil…ler meg ihjel av dette rockebildet..det er vel i grunn så langt unna min stil som du kan komme 🙂

1. juni flyttet jeg inn i ny leilighet som jeg hadde kjøpt en måned tidligere. Det var mye oppussingsarbeid som måtte til før jeg kunne flytte inn. Tre strøk på alle vegger, lister og dører i alle rom. Det blir lenge til neste gang jeg tar i en malepensel 🙂

Kjøkkenet var helt grusomt..en forferdelig trehvit farge. Hadde ikke noe annet valg enn å male hele kjøkkeninnredningen.

Valgte en lys grå farge som jeg ble veldig fornøyd med. Byttet også ut knottene.

I midten av juni var Monica og jeg i Bergen på en av de mest fantastiske konsertene jeg noengang har vært på..Lenny Kravitz! Regnet øste ned og jeg måtte dusje i en halvtime etterpå for å tine, men det var absolutt verdt det.

Vi kom så nær Lenny at vi nesten kunne ta på han! 🙂 Han er magisk! Let love rule <3

Noen få dager senere vant jeg billetter til Sting så da måtte jeg ta med meg mamma og se den konserten også. Da var været mye bedre, men jeg kjenner bare til noen få av sangene hans så det kunne ikke akkurat måle seg med Lenny 🙂 Vi traff tante Bente og en veninne så det var jo koselig da 🙂 Og Sting var flink han!

Helgen etter var det duket for innflytningsfest i leiligheten. Alle var kledd i sommerklær..åh som jeg savner den årstiden..

Dagen etter dro jeg til Kypros i to uker med Marion. Åh så godt det var å komme tilbake! Det var to magiske uker med George, og masse venninnekos 🙂 Hva er bedre enn tidlig trening, strandliv, drinker og høyehæler? 🙂

Masse sol, strand, party, drinker og kos 🙂 Livet blir ikke stort bedre!

Pose 🙂

Vel hjemme var det duket for familiekonsert med Bruce Springsteen. Pappa hadde båten i Bergen og vi hadde vorspiel i solen på flybridgen. Konserten var kjempebra og vi overnattet i båten. Koselig helg!

Hadde også en super jentehelg med Renate og Trude i juli/august 🙂

Oppturen kom i august når det var duket for MOTEUKA! Desidert en av mine største opplevelser! For et PARADIS. Tenk å kunne ha en innkjøpsjobb i moteindustrien fast. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne dødd for det! Det er to ganger per år..neste er i februar. Det er utrolig trist at jeg ikke kommer til å få oppleve det igjen 🙁

Koste meg vilt på showrommene når jeg fikk plukke ut klær til butikken…åh lykke <3

Måtte ha meg en ny Kypros-tur i september. Denne gangen reiste jeg alene 🙂 Det ble en litt annerledes tur med masse trening og mindre alkohol, men jeg fikk truffet gode venner, shoppet i Larnaca og gått ut så mye jeg ville så det var ikke noe problem 🙂

Var masse med Christiana som tok seg litt fri fra jobb 🙂

Kyriaki kom for å treffe meg og vi spiste en god middag på Sage…yum 🙂

Koste meg ute med fine jenter 🙂

Og bar-eiere 🙂

På besøk på jobb hos Ivelina <3

På besøk på jobb hos Maria <3

Fra Kypros og rett hjem til nyåpning på Stiletto (gamle Delis) med Anne Kathrine. Koselig kveld med masse drinker!

I slutten av oktober gikk turen til Paris for å besøke Clotilde. Måtte selvfølgelig på Champs Elysees 🙂

Så tok vi toget videre til London for å se Jennifer Lopez…et forrykende sceneshow…ren magi! 🙂

Lopez på menyen 🙂

Koselige kvelder i London 🙂

Litt sightseeing måtte til siden Clotilde aldri hadde vært i London før..jeg var guide..her i St. James’s Park 🙂

Da jeg kom hjem fra London bestemte jeg meg for å prøve 30 day shred dietten som så mange har snakket om. Fikk tak i videoen og begynte mandagen etter.

Var utrolig kjedelig å trene til en samme videoen hver dag, men jeg ble sterkere i armene og gikk ned over 5 kg – kombinert med et strengt kosthold såklart.

Jeg løp min første mil på under en time i 2012.

Fikk et eget treningsprogram som inneholder basis styrkeøvelser.

Meldte meg på instruktørkurs på Heiane trening og helse (starter snart..hjelp).

Fikk komplimenter hos Jan Thomas 🙂

Bakte sunne julekaker..

Begynte å eksperimentere masse med sunn mat og et bedre kosthold..

Hadde koselige julebord med venner 🙂

Traff Erlend igjen for første gang på altfor lenge <3

Pyntet juletre i den nye leiligheten min 🙂

Feiret julaften i Bergen med familie. Fikk masse fint til jul. Feiret bursdagen, fikk masse fint igjen 🙂 Spiste altfor masse mat, var mett hele tiden.

Og nå står vi her da..ved inngangen til et nytt år..nyttårsaften er en dag jeg alltid har lyst til å spole forbi eller late som ikke eksisterer.

Jeg skal spise middag med mamma, pappa og Fredrik og så tilbringe resten av kvelden alene. Det er ikke synd i meg for jeg har nok av tilbud, men jeg orker rett og slett ikke 🙂 Føler ikke at jeg har så mye å feire 🙂 Ønsker alle sammen et forrykende nytt år, håper 2013 bringer masse lykke til oss alle <3

 

 

Homemade taco

Ingenting smaker som et hjemmelaget tacomåltid. Med hjemmelagede tortillalefser, guacamole og fersk ananas kan du kose deg med et sunt og supergodt tacomåltid 🙂

 

Ingredienser til 6 personer med en lefse hver (doble oppskriften hvis dere vil ha to lefser hver):

Lefser:

1 dl rugmel

1 dl havremel

1 dl sammalt hvetemel

1 dl hvetemel

1 dl havregryn

1 ts salt

1 ts tørket koriander

2 – 2.5 dl vann

Olje til pensling

 

Guacamole:

3 modne avokado

1 lime

1 chili

2 hvitløksfedd

1/2 rødløk

 

Fyll:

1 isbergsalat

1 pk babyspinat

1 fersk ananas

1 agurk

3 tomater

1 rød paprika

1 oransje paprika

1 pk sukkererter

1 boks mais

 

Kjøtt og annet tilbehør:

1 pk kyllingkjøttdeig

1 pk karbonadedeig

2 poser tacokrydder (evt bland spisskumming, kajennepepper, paprikapulver, korianer, oregano, hvitløkspulver, salt og pepper til ditt eget tacokrydder)

1 boks rømme (hvis du vil)

1 boks salsa (hvis du vil)

Ønsket mengde revet hvitost

1 pk nachoschips (hvis du vil)

 

Fremgangsmåte:

Begynn med lefsene. Bland de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Hell i litt og litt vann til deigen får en fin konsistens som kan kjevles.

Elt deigen på bordet og del den i emner. En oppskrift gir ca. 6 emner. Jeg tredoblet den og fikk 18 lefser.

Trill emnene til boller.

Kjevle dem ut til flate lefser på melet bakebord. Mine har litt ulik fasong..:)

Pensle en dråpe olje i stekepannen før du steker en og en lefse gyllen. Ha på full varme og la de steke et halvt minutt på hver side (den første tar litt lenger tid) til de får mørke prikker. Pensle olje hver gang på de tre første lefsene. Deretter annenhver lefse. Det er veldig lite olje som skal til.

Når tortillalefsene er klare kan du begynne på Guacamolen. Denne er etter Hellstrøm sin oppskrift.

Ta skallet av avokadoene, fjern steinen og mos kjøttet godt med en gaffel.

Riv skallet av limen og rør det inn i avokadoen. Press også i saften av limen.

Finnhakk chili og ha den i.

Finhakk hvitløk og ha over.

Til slutt finhakker du rødløk og rører godt til du får en fin guacamole 🙂

Voila!

Kutt opp grønnsaker! Salat hadde jeg i en stor skål for seg selv. Jeg blandet isbergsalat med spinatblader. Min favoritt 🙂

Ha salsa og rømme i skåler. Riv hvitost og ha i en annen skål. Du kan også fylle opp en skål med tortillachips. Det gjorde jeg.

Stek kjøttdeigen til slutt så den holder seg litt varm til du skal spise. Jeg hadde en pakke med kylling og en med storfe. Ha over tacokrydder når kjøttet begynner å bli ferdigstekt.

Fyll lefser med salat, grønnsaker, ananas, kjøtt og ha over revet ost på toppen! Taconight! 🙂

 

 

Bursdagsfeiring

I går hadde jeg en liten bursdagsfest i leiligheten. Det var flere som avlyste i siste øyeblikk så det ble litt vel mye mat, men hjemmelaget taco ble hvertfall godt for oss som var der håper jeg 🙂 Jeg laget tortillalefse og guacamole fra bunnen med gode assistenter 🙂 Trude kom tidlig og hjalp med kutting og miksing. Camilla kom litt senere og hadde med seg champagne til oss 🙂 Hun var flink kjøttdeigsjef 🙂 Jeg klarte faktisk ikke å få tatt et eneste bilde fra festen! Vi hadde det koselig, spiste kake, drakk og spilte Alias..:) Turen til Leirvik endte i katastrofe, det er ikke så mye annet å snakke om der enn at jeg betalte meg inn, betalte for å henge fra meg jakken, kjøpte en drink som jeg ikke drakk, hentet jakken og dro hjem igjen. Totalt 10 minutter. Er så drittlei alkohol og Stord og dårlige unnskyldninger nå. Blir lenge til neste gang jeg skal ut!!

Fikk fine gaver da…:) Herlig hummel treningstopp fra Camilla..og drikkeflaske hos Trude..hun var lei av å se på Imsdal flasken 🙂

Søte rosa skåler hos Monica og Terje..de passer perfekt til middagstallerkene jeg fikk hos mamma til jul 🙂

Kjempefint kort hos Camilla som hun hadde laget…<3

Vin fra Linda og Rebecca…de skal spares en stund 🙂

Og i dag lå det jammen en bursdagsgave fra tante Bente og onkel Jomar i postkassen også! Pizzaboken til Jan Vardøen! NAM! Pizzaene i den boken ser helt fantastiske ut..gleder meg til å teste ut 🙂

Tusen takk til dere som kom i går, og for fine gaver alle sammen! 🙂 Det betyr mye for meg at dere var der 🙂 Klem

 

Ett år eldre

I går hadde jeg familiebursdag hjemme. Starten på dagen var ikke spesielt moro (kommer tilbake til det), men det kom seg utover dagen. Jeg skulle egentlig trene, men hele dagen gikk faktisk opp i å lage mat! Utrolig hvor lang tid det tar å lage mat i forhold til hvor kort tid det tar å spise det! Jeg disket opp med sunn lasagne som faktisk falt i god smak hos alle som turte å smake! Eneste negative med denne lasagnen er at det tok 1 time å steke all squashen! Boring!

Laget også grove solsikkerundstykker og prøvde meg på fotballfrue sitt lunsjbrød uten mel 🙂

Masse pålegg, oster og salater til brødet 🙂

Godt i gang med spisingen..spesielt jeg..haha..heldig med bildet 🙂

Anne og jeg 🙂

Vi klarte å få besto og besten på besøk også..verdens beste..veldig koselig 🙂

Familiebilder 🙂

Mamma med besto og besten 🙂

Og så over til bursdagsgavene. Jeg fikk PULSKLOKKE hos Fredrik!! Jippi! Har testet den ut på trening i dag og tror jeg har funnet at maxpulsen min ligger på rundt 190 på mølle. Men jeg må kjøre et par omganger før jeg er sikker. Det som var ekstra gøy var at pulsen kom opp på skjermen på møllen også! Jeg visste ikke at beltet var connectet til den 🙂 Fikk også nye ørepropper til ipoden og ny løpetights. Med nye løpesko i julegave fra besto og besten har jeg virkelig ingen unnskyldning for ikke å løpe fremover! Gleder meg til å bruke pulsklokken skikkelig 🙂

Fikk kjempefine kokebøker fra mamma, pappa, Fredrik og tante Siv 🙂

J-Lo cd-en har jeg allerede hørt mye på..og så fikk jeg siste sesong av DH..så nå har jeg alle..har fått en sesong per bursdag hos mamma og pappa i 8 år nå så nå er den tradisjonen over..

Utetermometer og supersøt fluesopplampe 🙂

Nydelige orkideer fra mamma og tante Hildegunn m/familie. I tillegg fikk jeg penger..det kommer alltid godt med 🙂

Nå stresser jeg som en gal med baking, vasking, rydding, dusjing og alt på en gang for å bli ferdig til bursdagsfesten i kveld! 🙂

 

Sjokoladekonfekt med masse godt i

Når man har bursdag så har man lov å spise sjokolade..og det har jeg gjort i dag. Inspirert av Lineinspirasjon sin fine blogg så har jeg prøvd meg på min egen variant av “mektige biter”. Og det ble godt 🙂 

 

Ingredienser (blir ganske mange biter av denne):

200 g Freia Premium 70% Pecan & Havsalt sjokolade

100 g 70% sjokolade

1 stor ss cocosa

1 pk sukkerfri marshallows (jeg brukte La Nouba sine som kan bestilles hos Proteinfabrikken)

2 dl saltede peanøtter

2 dl usaltede pistasjnøtter

1 dl gresskarfrø

 

Fremgangsmåte:

Finn frem alt du skal bruke 🙂

Del opp marshmallowsen i små biter..litt klissete men det går 🙂

Smelt sjokolade i vannbad og rør inn cocosa.

Rør marshmallowsbitene inn i sjokoladen.

Rør deretter inn peanøtter og pistasjnøtter.

Bland i gresskarfrø til slutt.

Til blandingen ser ca. sånn ut 🙂

Ha røren i en langpanne eller i silikonformer og sett dem kjølig til de stivner.

Ha den ut av formene og del i passe store biter.

Enjoy 🙂

 

Spinnvilt romjulsmaraton

I dag føler jeg meg flink! Jeg var ute i går..drakk en hel vinflaske og vel så det..gikk hjem i snøværet og var i seng litt over fire. Våknet av alarmen klokken 9 og var utrolig dårlig. Og jeg som skulle på spinningmaraton! Det var ingen vei tilbake så etter å ha ligget og synes synd på meg selv i ti minutter klarte jeg å dra meg ut av sengen. Fikk presset i meg en shake som aldri har smakt dårligere..dratt på meg treningsklærne og kommet meg opp på treningssenteret.

Spinningmaratonet varte i litt over 3 timer. Det var delt inn i tre. Første timen var det suunto spinning med Jørn, andre timen var det globeracer med Laura og siste timen var det intervalltrening på 6×5 minutter med Johanne.

Første kvarteret var forferdelig..jeg følte meg svimmel og kvalm og tenkte at dette kommer aldri til å gå bra. Jeg hev innpå med vann og tenkte at smerte er en svakhet som forlater kroppen. Og jammen gjorde den det etter hvert! Mot slutten av første timen var jeg på topp. Seige oppoverbakker, sittende og stående spurter, jeg var der 🙂 Så skulle de ha en to minutters pause der de delte ut frukt etc. Når jeg endelig var på topp så delte de ut KLEMENTINER. Det ble derfor en ny setback på andre timen på grunn av lukten som spredde seg i rommet (for dere som ikke vet det så er jeg veldig allergisk). Heldigvis ble den luftet fort ut med vinduer etc. Hvis ikke måtte jeg forlatt hele maratonet. Men etter det gikk det bra 🙂 De siste intervalløktene var tunge, men jeg skulle klart litt til 🙂 Og det er virkelig sant at man aldri angrer på en treningsøkt..så utrolig mye bedre jeg føler meg nå 🙂 Det var sårt nødvendig etter flere dager med altfor mye mat!

Jeg syklet i 170,04 minutter (den nullstilte seg på 100 minutter). Det ble totalt 47,3 miles (76.12 km) og 2022 kalorier forbrent (den nullstilte seg for hver 1000 kalori). Jeg tastet ikke inn noe vekt så den kaloritelleren er veldig usikker..tipper det sikkert er noe lavere 🙂 

 

Mine fine julegaver

Nå er jeg tilbake fra Bergen etter en koselig julefeiring der 🙂 Så utrolig mange fine julegaver jeg har fått! Tusen takk alle sammen!! Tenkte jeg ville vise dere noen av dem 🙂 Elsker den nye partyvesken i Alexander McQueen stil..den blir garantert med hvis jeg skal ut i kveld 🙂

Fikk fine nye topper også..kjekt med litt farger 🙂

Smykkestativet skal fylles opp 🙂

Gossip girl sesong 5, Rihannas nye CD og kjekke småting 🙂

Nydelig pute som flinke Trude har strikket! Og vakkert hvitt sengesett i bomullssateng. Jeg skal sove godt nå 🙂

Boks til å ha lys i..den var fin 🙂

Masse fint til kjøkkenet…kakeform, lysblå panne, mariskål og lysrosa service 🙂

Kjekke bøker til kjøkkenet..og fra moteverdenen 🙂

Fine nye løpesko fra Asics! De skal testes ut i løpet av uken 🙂

Nå er det litt utpakking som står for tur..jeg vurderer om jeg skal ut i dag eller ikke..spinningmaraton i tre timer fra 12-15 i morgen og jeg har følelsen av at det blir hakket hardere om jeg går ut i kveld..men det er jo bare 2.juledag en gang i året så kanskje jeg må 🙂 Det er deilig at matspisingen og sitte-i-ro latskapen er over. Det skal bli deilig å komme i gang med trening og et normalt kosthold igjen. Kickstarten med maraton i morgen tror jeg blir bra 🙂

 

Julaften i Bergen

Vi hadde en koselig julaften i Bergen i går 🙂 Dagen begynte med en herlig julefrokost og obligatoriske Askepott på TV 🙂 Så var det en tur på butikken, Reisen til Julestjernen og så var julegrøten nesten klar.

Ånund var den heldige som fant mandelen og vant marsipangrisen.

Vi måtte jo så klart en tur til graven til farmor og sette på en rosebukett og noen lys. Siv hadde allerede lagt ned en krans 🙂

Var et kaldt og ufyselig vær så vi kunne ikke pynte oss noe særlig 🙁

Tante Siv og pappa på graven. Når vi kom tilbake så fikk jeg sneket meg til å låne 3Dmøllen og løpe 30 minutter. Herlig å få bevege seg litt i disse juletider 🙂 Det ble ikke mer enn 5.85 km, men alt er bedre enn ingenting 🙂

Nydusjet og pyntet var vi klare for julemiddag..pinnekjøtt! Nam det var fantastisk godt 🙂

Årets beste pinnekjøtt 🙂

Etter middagen var det julegaveåpning..:) Der var det masse fint og statistikken som viser at det er størst økning i mat, trening og kjøkkenutstyr industriene ble virkelig bekreftet! Masse treningsklær, sko, fancy kjøkkenartikler, kokebøker og gourmet mat 🙂

En liten dessertpause i gaveåpningen måtte til 🙂

Har dere hatt en fin julaften? 🙂

 

 

 

 

A small piece of Christmas

Da er vi vel installert hos tante, onkel og søskenbarn i Bergen. Hadde en koselig kveld i går med gløgg, julekaker og grevninnen&hovmesteren 🙂 Nå venter vi på julefrokost og Askepott 🙂 Og i dette huset har de 3DMØLLE!! Luksus!! Så jeg håper jeg får meg en runde på den i løpet av dagen 🙂 Ellers skal vi besøke graven til farmor, kanskje gå en liten tur og så dusje og pynte oss og gjøre oss klar for familiekos, pinnekjøtt og gaveåpning 🙂

Tusen takk for julekort til alle dere jeg har fått det hos 🙂 Se de fine bildene over…:)

En av julekjolene..:)

Julepyntet i leiligheten min på Stølen 🙂

Ønsker alle sammen en superkoselig julaften! 🙂

Kokosmakroner

Disse falt i smak hos kokosmomsen pappa..så hvis dere er like glad i kokos som han og har lyst på et sunnere alternativ så try it 🙂

 

Ingredienser (ca. 20 stk):

3 eggehviter

2 dl sukrin

6 dl kokosmasse

 

Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukrin luftig.

Sånn 🙂

Rør inn kokosmassen med slikkepott..

til det ser ca. sånn ut 🙂

Sett klatter med skje på bakepapirkledd brett og stek ved 175 grader i 10 minutter.

Hvis du vil ha sjokoladekrem på dem kan du klappe kakene flate oppå før du steker dem. Sjokoladekrem lager du ved å smelte 100 g mørk sjokolade med 0.5 dl lettere kremfløte og 25 g usaltet smør i vannbad. Rør det til en glatt krem og avkjøl i romtemperatur til den tykner. Smør litt klem på undersiden av hver kake og trykk sammen to og to. Avkjøl 🙂