This is it!

Torsdag var jeg på kino og så This is it. Jeg trengte noen dager for å tenke over filmen og Michael Jackson og hva jeg egentlig tenker og føler om det hele…

Jeg syns det var veldig bra at de hadde fremstilt Michael som den personen han virkelig var. Et fantastisk menneske med et stort hjerte som bare ville redde verden og ønsket det beste for alle 🙂 Det kom frem hvor glad og fornøyd han var før han forlot oss og hvor mye han gledet seg til de fremtidige konsertene. Var også artig å se hvor perfeksjonist han var med alle detaljer, noe som gjør han til den stjernen og kreative geniet han er og var!

Samtidig så var det kjempetrist å tenke på alle de fantatiske showene, kortfilmene, dansene og effektene som skulle vært med på konsertene. Det hadde nok vært en uforglemmelig opplevelse og det er forferdelig trist at han ikke fikk dele dette med verden!! 🙁

thisisit20090909055943798

Love you MJ! Takk for at du var så fantastisk!!

Jeg savner Kypros

I dag regner det utenfor vinduet og jeg savner Kypros så veldig veldig masse….

Det utrolig nydelige været, de herlige menneskene…alle mine gode venner der nede…de store saftige granateplene…det gode grove brødet fra Vienna bakery…Makarios Avenue, Ledra street og alle de fantastiske butikkene der….kafeene og kaffibarene i Makarios..kinoen på Mall of Cyprus….lunsjene ute i hagen på CIIM…leiligheten vår i Aglantzia….Ayia Napa sine strender…..Limassol sine fantastiske strandkafeer og karneval…graduation med fantastiske mennesker…fine negler fra Christianna….koselige besøk fra venner og familie fra Norge…sol sol sol…savn savn savn!!!

dsc01649

Jentekveld på Senior Frogs høsten 2008 🙂

kyriaki og katerina

Forelesning på CIIM sin avdeling i Limassol, kaffepause på terassen 🙂

resepsjonen

Resepsjonen på skolen, CIIM 🙂

dsc01730

Gaduation day! Andri, Katerina og jeg 🙂

rundt bordet philipp meg sohail tossin nicol

Min aller første kveld i Nicosia…ble godt tatt imot!

img0008

Siste kveld med gjengen på en av de koselige kafeene i Makarios før folk begynte å reise tilbake til sine ulike land igjen…kjempetrist!

pool party 162008 16

En av Theo (skolens director) sine berømte pool parties!

whats gonna happen 029

Clotilde og jeg på Senior Frogs sommeren 2008, herlig jente 🙂

dscf3423

Besøk av mamma og Fredrik høsten 2008, her er vi på Friends puben i Protaras 🙂

Det er så mange gode minner!!! Jeg drømmer virkelig om å bo der igjen!! 🙂