I dag kommer jeg med et lite tips til hvordan du kan sprite opp riskakene litt etter trening 🙂 Glad i sjokolade? Test denne varianten da 🙂
Ingredienser:
1 scoop sjokoladeprotein (jeg bruker myoprotein med moccasmak)
2 ss kakao
2 ss sukrinmelis
2 ss sukringold
3-5 ss ferdig utblandet kaffe
1 stor ss cocosa
3 riskaker
Fremgangsmåte:
Bland de tørre ingrediensene 🙂
Kok vann i vannkoker og bland ut et lite glass med kaffe. Kan selvfølgelig bruke vanlig vann om du ikke vil ha moccasmak.
Ha litt cocosa over i en kopp/litermål. Dette vil få sjokoladen til å henge fast på riskakene, og ikke gjøre riskakene så bløte 🙂 Som dere vet så stivner fett…det gjør ikke vann alene 🙂
Bland cocosaen i den varme kaffien.
Skjær riskaker i småbiter.
Bland inn cocosa og kaffeblandingen i det tørre til en tykk sjokoladerøre.
Rør inn de hakkede riskakene til det er fordelt sjokolade på alle. Sausen må være litt bløt for å få den skikkelig åp. På bildet er min litt for tykk.
Fordel godt 🙂
Ha i muffinsformer og sett kjølig 🙂 Enjoy! Både protein og karbo som er lett å dra med seg, og bra mat etter en hard treningsøkt 🙂 Jeg kjøpte meg ny sofa i går, en kjempestor en, så nå kan jeg endelig ha besøk uten at de slipper å sitte på spisebordstoler..kommer tilbake med bilder når det er blitt litt mer orden i leiligheten 🙂 God helg alle sammen 🙂
ååh, dette så utrolig spennendes ut! 😀 håper du får en flott helg <3
Kristi Pedersen: tusen takk for det, ønsker deg en super helg tilbake! 🙂
Åhhh, nam! Det så super gode ut 🙂
Ha en fin helg 🙂
Astrid: tusen takk, og super helg tilbake til deg! 🙂
NAM Lisa 🙂 dette må jeg prøve!
isabel: det må du gjøre vet du! Kjekt med kommentar fra deg 🙂 God helg snuppa! klem
jeg lager dem med puffet havre og uten sukrin med litt mager kesam for tykkelse .. utrolig digg enkelte dager 🙂
Fit and Happy: høres herlig ut 🙂 har laget noen med puffet havre og protein før, men syns de ble veldig bløte..det skjer ikke med deg??:)