I dag kommer jeg med et lite tips til hvordan du kan sprite opp riskakene litt etter trening Glad i sjokolade? Test denne varianten da
Ingredienser:
1 scoop sjokoladeprotein (jeg bruker myoprotein med moccasmak)
2 ss kakao
2 ss sukrinmelis
2 ss sukringold
3-5 ss ferdig utblandet kaffe
1 stor ss cocosa
3 riskaker
Fremgangsmåte:
Bland de tørre ingrediensene
Kok vann i vannkoker og bland ut et lite glass med kaffe. Kan selvfølgelig bruke vanlig vann om du ikke vil ha moccasmak.
Ha litt cocosa over i en kopp/litermål. Dette vil få sjokoladen til å henge fast på riskakene, og ikke gjøre riskakene så bløte Som dere vet så stivner fett…det gjør ikke vann alene
Bland cocosaen i den varme kaffien.
Skjær riskaker i småbiter.
Bland inn cocosa og kaffeblandingen i det tørre til en tykk sjokoladerøre.
Rør inn de hakkede riskakene til det er fordelt sjokolade på alle. Sausen må være litt bløt for å få den skikkelig åp. På bildet er min litt for tykk.
Fordel godt
Ha i muffinsformer og sett kjølig Enjoy! Både protein og karbo som er lett å dra med seg, og bra mat etter en hard treningsøkt
Jeg kjøpte meg ny sofa i går, en kjempestor en, så nå kan jeg endelig ha besøk uten at de slipper å sitte på spisebordstoler..kommer tilbake med bilder når det er blitt litt mer orden i leiligheten
God helg alle sammen
ååh, dette så utrolig spennendes ut!
håper du får en flott helg <3
Kristi Pedersen: tusen takk for det, ønsker deg en super helg tilbake!
Åhhh, nam! Det så super gode ut

Ha en fin helg
Astrid: tusen takk, og super helg tilbake til deg!
NAM Lisa
dette må jeg prøve!
isabel: det må du gjøre vet du! Kjekt med kommentar fra deg
God helg snuppa! klem
jeg lager dem med puffet havre og uten sukrin med litt mager kesam for tykkelse .. utrolig digg enkelte dager
Fit and Happy: høres herlig ut
har laget noen med puffet havre og protein før, men syns de ble veldig bløte..det skjer ikke med deg??:)