Halloumi er en fantastisk kypriotisk ost, og etter et par minutter på grillen smaker den amazing! Jeg må alltid spise halloumi på Kypros og bruker å kjøpe med meg et par pakker hjem. Denne gangen ble kofferten så full at jeg måtte la de ligge igjen, men heldigvis har de på Meny 🙂 Nå når vi har så fine sommerdager så er det vel om å gjøre å bruke minst mulig tid på kjøkkenet og mest mulig tid ute? Anbefaler da en herlig lettlaget halloumi wrap til middag eller lunsj 🙂
Ingredienser (til en person):
2 speltlomper
80 g halloumi (4 tykke eller 8 tynne skiver)
En stor skive fersk ananas (eller to små)
Ønsket mengde agurk
Ønske mengde isbergsalat
Evt. granateple
Fremgangsmåte:
Ingrediensene er superenkle 🙂
Skjær opp salat, agurk og ananas i skiver.
Skjær halloumien i skiver og grill sammen med ananasen på grill eller i stekepanne. Det tar bare ett minutt per side så er den klar.
Ha speltlompene i stekepannen 1 minutt per side og fyll med salat, agurk, ananas og halloumi.
Dryss over litt granateplekjerner til slutt om du ønsker…enjoy 🙂
MMM, det så godt ut! Aldri smakt halloumi, men hørt mye possitivt så er vel bare å kjøpe inn ;:)
Lena Ludvigsen: ja det må du prøve 🙂 Er ikke alle som liker den, men grillet synes jeg det er supergodt 🙂
Naam!