Lyst på noe godt i helgen? Da anbefaler jeg en supergod lettlaget proteinkake! 🙂
Ingredienser (2 stykker):
3 eggehviter
2 ss sukrinmelis
2 ss sjokoladeprotein
1 ts kakao
1 ss vaniljeprotein
Fremgangsmåte:
Pisk eggehvitene stive. Pisk deretter inn sukrinmelis.
Rør inn proteinpulver og kakao i eggehvitene. Litt forsiktig så du ikke ødelegger all fluffen 🙂
Ha røren over i små ildfaste former, evt. en litt større form 🙂
Stekes ved 120 grader i 20-30 minutter. Temperaturen må ikke overstige 120 grader for da blir proteinet ødelagt.
Fyll kaken med vaniljekesam og bær! God helg! 🙂
4 kommentarer
Ja, det var en skikkelig god helg-kake! 🙂 Nam!
bakekona: Ja den var god! Og så enkel å lage 🙂
Hvor har du kjøpt de små formene? Kaken så nydelig ut, må testes ut!! 🙂
Helene.: Hmm..det er en god stund siden..Kitchn tror jeg ? Prøv kaken..den var god med bær og kesam 🙂