Nå har jeg smakt og her er det bare til å bukke, nikke, neie og si til meg selv: you did a good job! Dette var smellgodt! Sjokolade, nøtter og salt smelter på tungen! Nam! Vanskelig å stoppe!
Ingredienser (25 stk):
50 g 70% kakao havsalt & pecansjokolade
50 g 70% kakao kokesjokolade
2 ss cocosa (kokosfett)
1 dl pecannøtter
1 ts havsalt i flak
25 konfektformer
Fremgangsmåte:
Knekk opp sjokoladene og smelt dem i vannbad. Rør inn cocosa med en skje til den er smeltet i sjokoladeblandingen.
Hakk opp pecannøtter og knus over havsalt i flak.
Sett konfektformer utover en tallerk eller et annet fat som kan stå i kjøleskap. Bør være flatt underlag så sjokoladen ikke renner utover.
Bland pecannøtter og havsalt inn i den smeltede sjokoladen.
Hell røren over i små konfektformer..det blir litt gris, men det går fint an å fjerne når sjokoladen er stivnet Sett formene i kjøleskap noen timer, gjerne natten over for at sjokoladeblandingen skal stivne.
Kos deg! Dette kommer til å bli laget mer enn en gang hos meg
Hej, Modemannen här!
Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael