Herlig mandag

For en herlig mandag! Jeg er så glad for at snøen nesten er borte og mildværet er tilbake! Hele leiligheten er varm, huden kjennes allerede bedre, jeg fryser meg ikke ihjel og det var mye enklere å stå opp i dag! Rakk spinningen klokken 9 og hadde en god styrkerunde etter det! Har fått ryddet huset, gjort unna litt papirarbeid, laget pepperkakedeig og prøvd meg på egenkomponerte seigmenn 🙂 Åh så glemte jeg å si at jeg fikk pakke fra Get Inspired på fredag! Er min kjære veninne Silje som eier butikken 🙂 De hadde 20% rabatt og da slo jeg til og bestilte løpesko og treningstightser..viser dere senere! Og så fikk jeg gratis treningsstring, sjokolade og koselig håndskrevet melding fra Silje..kjempefin overraskelse! Viser det jeg kjøpte en annen dag 🙂

Kjole fra B.Young..skal, skal ikke? 🙂

Den første seigmann porsjonen jeg laget smakte veldig godt (surt), men konsistensen var ikke bra. Tror ikke det går an å erstattet sukker med sukrin i dette tilfelle dessverre.

Men neste ble mye bedre 🙂 Legger ut oppskrift senere!

I dag ble det “ta det du har” middag…stekte grønnsaker, kalkunskinke, egg og jalapeno ost. Masse gode smaker!! 🙂 Stappmett! Nå skal jeg på jobb! Ønsker alle sammen en super start på en ny uke! Den blir travel!! 🙂

 

3 kommentarer
    1. Hei!
      Du må bruke Tagatesse og ikke Sukrin. Sukrin gir jo ingen søtning, bare ising (mener jeg!). Tagatesse har et høyere karbo innhold, men disse karbene har samtidig lav GI. Meeen.. Tagatesse smaker søt og kan brukes på samme måte som sukker og er uten tvil den beste søtningen det er å få tak i her i Norge. Jeg har spist et steinalderkosthold i 3 år og har prøvd alt som er, og jeg startet med Sukrin jeg også. Jeg kan ikke forstå at Sukrin er så populært med tanke på resultatene og all isingen den gir. Ville nå iallefall anbefale Tagatesse når jeg så at du hadde brukt Sukrin til Seigmennene dine. 😀

    2. Hei Karoline! Jeg kjenner ingen ising med sukrin..er veldig fornøyd med den både i baking, i middager og som strøsukker! Og veldig opptatt av at den ikke har kalorier! Det er veldig mye sukker i seigmenn så blir liksom ikke noe vits hvis jeg må lage det med tagatesse! Og stevia er altfor søtt men jeg har ikke prøvd sukrin + 🙂 Har du? Men takk for tipset…kjekt at det fungerer for deg 🙂 Står alt bra til?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg