Nam, nam og atter nam! Dette er de beste erstatningsvaflene jeg har laget! 🙂 Både mamma, pappa, besto og besten likte dem! Så hurray for det! Jeg tror jeg fant oppskriften en gang på en eller annen blogg så denne kan jeg ikke ta æren for selv. Er lei meg for at det er tomt, for dette er virkelig mat som er super å ha med seg på reise! Skal lage nye til helgen 🙂
Ingredienser (ca 10 vaffelplater):
4 egg
4 ss sukrin
3 dl seterrømme
1 dl mandelmel
2 ts bakepulver
2 ss fiberhusk
2 ts Kardemomme
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukrin til eggedosis. Tilsett deretter seterrømme og pisk godt.
Bland i det tørre til slutt.
La røren svelle noen minutter så fiberhusken får virke.
Da blir den ganske tykk.
Ha en god spiseskje med røre på vaffeljernet når du steker, ikke noe mer enn den for den flyter godt utover.
Voila! 🙂
Den forrige vaffeloppskriften din ligger klar hjemme på kjøkkenbenken min, men skal prøves ut som pannekaker. Så bra at du og likte Mathallen. Jeg slet og fælt med å finne frem i det spooky strøket første gangen…
lineinspirasjon: Så bra! 🙂 Jeg tror den blir veldig god med kremosten med peppersmak også! Eller med naturell kremost og kardemomme som søte vafer/pannekaker. Gi en lyd hvordan det går å steke pannekaker med den..kanskje jeg må prøve det jeg også 🙂 Ja det var litt av et sted de hadde valgt å plassere seg! In the middle of nowhere! “Vestbredden” stord det tagget over bygningene…:)
nam! tror du den funker å lage med kesam? 🙂
Lena Ludvigsen: det kan godt hende at det går fint ja! Du får prøve og gi meg en lyd på hvordan det går 🙂
naaam:)
LINDA JOHNSEN: ja de var suuupergode 🙂
hvor kjøper man mandelmel og er da fiberhusk med glutenfritt du bruker?
margrethe: begge deler på helsekost!