Fastelavnsmuffins

Jeg fortsetter uttestingen min på den perfekte fastelavnsbolle..jeg er enda ikke i mål, men til tross for at deigen var for løs til å trille boller så ble disse “muffinsene” gode! Spesielt med forskjellig tilbehør til 🙂 Oppskrift og tilbehørtips følger under!

 

Ingredienser (12 stk):

4 egg

4 ss sukrin

1 dl fløte

50 g smeltet smør

1 dl kokosmel

1 ts bakepulver

2 ss fiberhusk

1 ss kardemomme

 

Fremgansgmåte:

Finn frem ingrediensene. Pisk egg og sukrin til eggedosis.

Pisk deretter inn smeltet smør og fløte.

Bland det tørre for seg selv og visp det inn i røren. La den svelle i 10 minutter så fiberhusken får virke.

Trill boller hvis du klarer det.

Ellers fyller du i muffinsformer som jeg gjorde..en god spiseskje i hver.

Stekes ved 175 grader i 10 minutter.

Jeg laget en del forskjellig “fyll” både til mine og til hvetebollene til besto og besten…vanlig kremfløte pisket, 400 g jordbær i blender sammen med 100 g sukrin, sjokoladekrem av proteinpulver, kesam og stevia og lyserosa blanding av kesam, vaniljekesam, vaniljeessens, stevia og rosa konditorfarge. Den siste var skikkelig nam! 🙂

Fyll på ønsket fyll..dryss litt sukrinmelis på toppen…og voila! Happy fastelavn <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg