Nok en oppskrift fra boken til Kristine Weber…sånn halveis hvertfall 🙂 En god sjokoladeerstatning på 70 kalorier per muffins!
Ingredienser (12 stk):
2 ss peanøttmel
2 ss sukrinmelis
1 ss mandelmel
1 ss kokosmel
1 ss fiberhusk
2 ss sjokoladeprotein
2 ss kakao
5 dråper stevia
3 egg
3 eggehviter
2 ss mager kesam
Fremgangsmåte:
Bland meltypene med sukrinmelis og fiberhusk.
Rør inn sjokoladeprotein, kakao og stevia.
Bland inn de hele eggene og kesam.
Pisk til en jevn røre før du stivpisker eggehvitene i en annen bolle.
Ha eggehvitene i sjokoladeblandingen og rør lett sammen.
Fordel røren i muffinsformer. Stek ved 160 grader i ca. 10 minutter.
Enjoy! 🙂
2 kommentarer
Lover å teste ut. Just nu står en ny ladning philadelphia-pannekaker i bakerovnen. Nå med naturell lightost OG sjokoladeost 🙂
lineinspirasjon: Åh herlig! Du er så flink! Jeg skal prøve meg på den sjokoladekremostvarianten din jeg også..kanskje som vafler 🙂