Steinbit på spinatseng servert med bacon og ostechips

Tenkte jeg skulle dele gårsdagens middag med dere for den var god! 🙂 Nå er jeg på vei til Oslo for en ny jobbuke 🙂

 

Ingredienser (4 personer):

600 g steinbiletfilet

1/2 pakke magert bacon

To pakker fersk spinat eller 1 pakke frossen kompakt spinat (fersk smaker best)

Parmesan eller annen ost

Pepper

Krydderurter

Grønnsaker

 

Fremgangsmåte:

Begynn med ostechipsen. Sett ovnen på 180 grader. Skjær passelige osteskiver og strø over pepper og krydderurter. Jeg brukte basilikum, timian og oregano. Stek dem i 2 minutter til osten begynner å boble seg.

Ta de ut og avkjøl på rist.

Vask og gjør klar fisken. Stek bacon i panne uten fett (det kommer nok fra baconet). Legg det til side og stek fisken i baconfettet. Da slipper du å salte fisken 🙂

Ha spinat et par minutter på platen til den begynner å falle sammen. Wok/kok/stek evt. andre grønnsaker du vil ha til. Jeg hadde brokkoli, squash, sukkererter og gulrøtter. Det viser ikke på bildet.

Server fisken på en spinatseng og dander med bacon og ostechips. Enjoy 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg