Tenkte jeg skulle dele gårsdagens middag med dere for den var god! 🙂 Nå er jeg på vei til Oslo for en ny jobbuke 🙂
Ingredienser (4 personer):
600 g steinbiletfilet
1/2 pakke magert bacon
To pakker fersk spinat eller 1 pakke frossen kompakt spinat (fersk smaker best)
Parmesan eller annen ost
Pepper
Krydderurter
Grønnsaker
Fremgangsmåte:
Begynn med ostechipsen. Sett ovnen på 180 grader. Skjær passelige osteskiver og strø over pepper og krydderurter. Jeg brukte basilikum, timian og oregano. Stek dem i 2 minutter til osten begynner å boble seg.
Ta de ut og avkjøl på rist.
Vask og gjør klar fisken. Stek bacon i panne uten fett (det kommer nok fra baconet). Legg det til side og stek fisken i baconfettet. Da slipper du å salte fisken 🙂
Ha spinat et par minutter på platen til den begynner å falle sammen. Wok/kok/stek evt. andre grønnsaker du vil ha til. Jeg hadde brokkoli, squash, sukkererter og gulrøtter. Det viser ikke på bildet.
Server fisken på en spinatseng og dander med bacon og ostechips. Enjoy 🙂