Nyttårsforsetter 2014

2013 var et år der jeg virkelig møtte motstand, på de fleste punkter. Jeg mistet mange rundt meg, jeg var utrolig mye alene og hadde omtrent null sosialt liv, og med studier i tillegg til full jobb (og mer) så har det vært en forferdelig tung høst. Kombinert med mye reising på jobben, har det ført til at jeg ikke har klart å gjøre noe endring på vekten. Dessverre heller i motsatt retning.

Jeg har allikevel klart å oppnå noe: har blitt kvitt shaken (Easylife)! Jeg har ikke hatt noen ekstremdietter i løpet av 2013. Jeg bruker fremdeles shake som mellommåltid fordi jeg synes det er godt, og fordi jeg ikke klarer å spise nok proteiner uten. Men jeg har vanlig sunn ren mat til hovedmåltidene. Jeg har også fått en kjekk jobb innen kommunikasjon med mye reising, spennende arbeidsoppgaver og kjekke mennesker, og i tillegg har jeg fått jobbe med noe av det kjekkeste jeg vet: trening og kosthold på Sport-Treff! Sist, men ikke minst, så har jeg bestått både anatomi og kostholdsveileder ved idrettshøyskolen så jeg er kvalifisert til å lage dietter og kostholdsprogrammer 🙂

Fordi ikke alt har gått etter planen så er noen av nyttårsforsettene mine for 2014 omtrent de samme som jeg hadde for 2013.

1) Det største og det viktigste nyttårsforsettet for 2013 er at jeg skal klare å ligge stabilt på trivselsvekten min. Den er en god del lavere enn det jeg veier nå, så det imnebærer først vektnedgang (uten å miste muskelmasse). Deretter det som vanskeligere er: å opprettholde den ved hjelp av mat, og ikke shake. Dette er en beinhard jobb, fordi kroppen responderer ikke sånn som jeg vil at den skal. Men med ukentlig tung styrketrening så håper jeg å klare å øke muskelmassen sånn at kroppen tåler å få i seg flere kcal til tross for at vekten går nedover. Det ultimate målet.

2) Fullføre PT-utdannelsen. Jeg har valgt å ta denne som en intensivutdannelse i Florida fra april til mai 2014. Dette fordi jeg rett og slett ikke klarer å kombinere det med jobben min, og få de resultatene jeg ønsker. Da er det skole hver dag fra 9 til 18 i Florida i løpet av en måneds tid, en måned med øving. øving, øving hjemme, og så er det tre dager med eksamen i juni. Krysser fingrene for at det skal gå bra. Gleder meg så utrolig til å kunne motivere andre på en-til-en basis 🙂 Jeg ønsker også å jobbe mer med kostholdsveiledning som jeg nå er utdannet innen 🙂 Ingenting er viktigere enn helse og bevegelse i hverdagen 🙂 🙂 🙂

3) Være mer sosial. Jeg har lyst å samles mer med venner. Dette sa jeg i fjor, men det gikk virkelig rett i vasken. Jobb, skole og reiser har gjort at det nesten ble motsatt av det jeg ønsket. Det skal jeg gjøre noe med i år. Jeg håper vi kan treffes mer i 2014 🙂

4) Alkoholfri og godtefri til 4. april 2014. Nå er det beinhardt fokus på trening og kosthold fremover. Jeg har derfor planer om alkoholfri og godtefri til jeg reiser til Florida 🙂 Satser på at det skal gå fint. Godteri blir nok mer utfordrende enn alkohol…:)

5) Utfordre meg selv på treningsfronten. Klare egen kroppsvekt i knebøy, klare å løfte egen kroppsvekt, løpe fortere, få bedre spenst, bli raskere.

Hva er deres planer for 2014? 🙂  

 

 

 

 

 

5 kommentarer
    1. Hei hei :0)
      Så flott innlegg og jeg heier på deg! Dette har jeg stor tro på at du klarer. & du er BRA NOK !
      PT utdannelsen i Florida er jeg misunnlig på, har faktisk en bekjent som skal dit og gjøre det samme som deg!
      jeg velger å ta den samme utdannelsen i Oslo og eller Fredrikstad da jeg trenger litt mer en 4 uker på meg :0)
      Mine planer for 2014 er : Metime, være positiv egoisme, r lov å si NEI , være med de som gjør meg glad og gir meg energi, PT utdannelse og bare kose meg med livet etter at jeg også har hatt ett tøft 2013! Dette fikser vi!!!
      Ha en fin dag , Klemmer til deg;0)

    2. Hei hei ;0′)
      Dette har jeg stor tro på at du klarer og du er BRA NOK !!!
      Misunner deg din PT utdannelse i Florida , har faktisk en bekjent som skal dit også på sammen utdanning!
      Selv velger jeg å ta den i Oslo & eller Fredrikstad da jeg trenger litt mer tid en 4 uker , da jeg ikke har studert på 20 år :0)
      Mine mål for 2014 er som følger : Metime, er lov og si NEI , være med de menneskene som gir meg positiv energi! , studere PT fra høsten og kose meg med livet med gode venninner og venner + min flotte kjæreste og ungdommen på godt og vondt! etter ett tøft 2013 som har lært meg mye!
      Klemmer til deg! Ha en fin da!

    3. Fabiolita: tusen takk for det! Kjempegode MÅL!! 🙂 Jeg er helt enig i at fire uker er for lite, jeg har allerede anantomi, muskelbiologi, treningsveiledning og kostholdsveiledning, så da håper jeg det skal gå bra 🙂 SUPRE mål for 2014! 🙂 Lykke til 🙂

    4. Gode nyttårsforsetter det der. Man lykkes ikke alltid (ja, jeg snakker av erfaring) men da er det bare å forsette med det man har i dag og jobbe ut ifra det. Jeg fikk det heller ikke helt til i 2013, men har stor tro på at 2014 skal bli et bra år med vektnedgang og bedre form! Lykke til!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg