Verdens beste pannekaker

God morgen! I dag kommer oppskrift på noen glutenfrie og superfantastiske pannekaker. Hver gang jeg skal kose meg litt ekstra så lager jeg disse pannekakene. Og det kunne nesten ikke blitt enklere, med bare 4 ingredienser. Lover at de smaker akkurat som vanlige!

 

Ingredienser (for ca. 15-20 pannekaker):

6 dl Toro glutenfri kakemiks, fin

1/2 ts salt

4 egg

7 dl skummet melk

 

Fremgangsmåte:

Bland melblandingen med salt og rør inn eggene og halvparten av melken. Prøv å røre det klumpfritt. Melet oppfører seg litt annerledes enn hvetemel, så det er mulig du må bruke en sil for å få bort alle klumpene. Hell da røren over i en ny bolle gjennom en sil, og rør ut klumpene som blir igjen med silen med resten av melken. Røren blir veldig tynn. Bruk stekespray (jeg bruker 1kcal spray) og stek tynne pannekaker på middels varme.

Served med skinke/ost og grønnsaker for lunsj/middag eller med frukt/bær, kesam og sukringold for dessert 🙂 Om du vil ha søtere pannekaker kan du selvfølgelig tilsette sukrin eller stevia rett i røren. Bon appetit!

Dette bildet er lånt fra google 🙂
 

 

 

5 kommentarer

Siste innlegg