En ny bolleoppskrift! 🙂 I påskeferien er det jo mange som drar på fjellet, og hva er bedre enn ferske boller etter en lang skitur? 🙂 For deg som ikke liker å gå på ski, så smaker de akkurat like godt 🙂 Med litt mer fiber og protein enn vanlige hveteboller 🙂
Du trenger:
- 5 dl fullkornsmel
- 5 dl speltmel
- 1 pk tørrgjær
- 1/2 ts salt
- 1 ts kardemomme
- 3 ss sukrin +
- 4 dl melk
- 4 ss flytende smør
Fremgangsmåte:
Bland de tørre ingrediensene. Varm melk sammen med smør til ca. 40 grader. Kjør til. en jevn deig. La den heve under håndkle/plast i ca. 1 time. Trill boller og la de etterheve på brett i ca. 30-40 min. Pensle med egg og stek ved 180 grader i 10 min. Enjoy! 🙂
God palmesøndag folkens! 🙂 🙂 🙂
2 kommentarer
Det så godt ut 🙂
Iselin Renée: 🙂