Hvis du vil unne deg en skikkelig god middag i helgen så anbefaler jeg denne! 🙂 Kremet kyllinggryte – helt nydelig! 🙂
Du trenger (til 2 personer):
- 2 kyllingfileter
- 6 store champignon-sopper
- 1 spisspaprika (eller vanlig rød paprika)
- 5 dl lett matfløte
- 100 g fullkornsris
- Salt og pepper
- Evt. salat til 🙂
Slik gjør du: sett ovnen på 220 grader. Begynn med å steke soppen i litt smør. Krydre med pepper og litt salt. Deretter steker du kyllingen på samme måte og tilsetter også pepper og salt. Hell til slutt over litt av fløten for å få med deg krydderet. Kutt opp paprika. Dekk bunnen i en ildfast form med soppen og legg deretter over kyllingen. Topp med paprika, før du til slutt heller over fløten. Inn i ovnen i ca. 20 minutter til fløten begynner å stivne og paprikaen begynner å nærme seg brent 🙂 Server med ris og salat!
Ikke en middag jeg anbefaler å spise hver dag – men absolutt innafor på en lørdagskveld! 🙂 NYYYT! 🙂
Dette så utrolig godt ut 🙂
lisarorvik: veldig godt, du må prøve 🙂
Eg er ikke glad i champignon, kan den erstattes med noe annet?