Denne fromasjen er jeg kjempefornøyd med! Syrlig og god, samtidig som den er kalorifattig og proteinrik Sommerlig og god!
Du trenger:
- 2 sitroner
- 300 g mager kesam
- 3 ss sukrin +
- 3 gelatinplater
- 0.5 dl kokende vann
- 2 eggehviter
- 6 gelatinplater
- 2 dl kokende vann
- Sitronsaft fra 4-5 sitroner
- 2-3 ss sukrin gold
Slik gjør du: Fromasj: bløtlegg gelatinen i kaldt vann. Klem ut vannet og bland gelatinen med 0.5 dl kokende vann. Mos ut sitronsaften og bland den med kesam. Hell deretter over gelatinblandingen og rør godt. Stivpisk eggehvitene. Tilsett sukrin + og pisk litt til. Vend til slutt eggehvitene inn i røren med en slikkepott. Sett den kjølig et par timer. Gele: legg gelatin i kaldt vann. Klem ut vannet og bland den med 2 dl kokende vann. Press ut sitronsaften og bland den med sukrin gold. Tilsett gelatinen. Avkjøl geleen i ca. 30 minutter før du heller den over fromasjen. Sett tilbake i kjøleskapet. Se bilder av prosessen under
En perfekt dessert for Kr. Himmelfartsdag?! Håper den faller i smak
Dette så kjempe godt ut
lisarorvik: ja du må prøve! Ble veldig godt