Torsdag kveld prøvde jeg meg på lavkarbobounty. Denne oppskriften kan jeg ikke ta full kreditt for selv..mener det var Fotballfrue eller Kristine Weber sin..litt usikker på hvor jeg fant den. Det var litt vanskelig å sette sammen kokosmassen til en normal fasong, men smaken kan man ikke klage på!
Ingredienser (ca 30-40 stk):
1 dl sukrin
50 g cocosa (kokosfett)
1 dl kremfløte
1 dl kokosmelk
200 g kokosmasse
150 g 70% sjokolade
Fremgangsmåte:
Smelt sukrin og kokosfett i en kjele. Rør til det er helt oppløst.
Ha i fløte og rør godt. Tilsett kokosmelk til slutt og rør flytende og klumpfritt.
Rør inn kokosmassen til sausen er jevnt fordelt i hele kokosen.
Sett kokosmassen i frysen (det stod kjøleskapet, men det funket ikke hos meg..da falt kokosen bare fra hverandre) minst 1 time.
Ta den ut og form deigen til ønsket fasong. Som du ser så ble mine ganske så “homemade” Sett brettet i kjøleskap i 20 minutter.
Smelt sjokolade i vannbad og bruk en klype til å dyppe bitene i.
Legg bitene på brett med bakepapir og sett i kjøleskap til sjokoladen stivner.
Kos deg!! God lørdag
Deilig og ikke minst sunt! Ser kjempe godt ut=) Ha en fin kveld.
Kokosguri har skrevet av oppskriften….
lineinspirasjon: blir spennende å se hvordan dine blir Line..tipper du får finere fasong enn meg!!