Mac&Cheese

Da jeg var på innkjøpsmesse for butikken i Oslo i august var mamma og jeg innom Hard Rock Cafe og spiste middag den ene kvelden. Jeg har aldri helt kommet over den Mac&Cheese’n jeg fikk servert der…det var himmelsk! Prøvde derfor å gjenskape denne retten i onsdag kveld og det ble slett ikke verst…falt i smak både hos mamma og meg..og holdt oss mette resten av kvelden 🙂 Try it!

 

Ingredienser (til 2 personer):

2 dl fullkornsmakaroni

Vann til koking

70 g philadelphia light

50 g philadelphia grillet paprika

1 dl fløte

50 g revet ost (gouda, evt. cheddar eller jarlsberg)

1 ts pepper

1 ts cayennepepper

2 kyllingfileter

Pepper

2 ts tørket timian

Cherrytomater

Basilikumblader

Valgfrie grønnsaker (jeg hadde gulrot, blomkål, brokkoli og paprika)

 

Fremgangsmåte:

Kok makaronien i godt med vann. Dropp saltet..det er mer enn nok salt i resten av maten 🙂 Sil av alt vannet og sett den til sides.

Smelt begge philadelphiatypene sammen med fløte i en kjele. Rør til det er helt oppløst. Riv 50 g ost og rør det inn i sausen. Krydre godt med pepper og kajennepepper. Jeg brukte mye, men jeg liker det litt sterkt. Smak deg frem her.

Samtidig må du begynne å steke kyllingfilet i en stekepanne. Kjøp oppkuttet eller skjær den i tynne biter. Krydre med pepper og tørket timian. Jeg brukte ikke salt her heller..prøver å unngå det når jeg kan 🙂 Finn en annen panne til grønnsakene som du kutter opp og woker lett.

Når sausen er ferdig rører du inn makaronien…

Til det ser sånn ut 🙂

Og kyllingen begynner å bli gyllen 🙂

Legg en god skje med mac&cheese på tallerken. Topp med kyllingfilet og cherrytomater. Server med en hel haug wokede grønnsaker! Kos deg, og regn med å være mett resten av dagen! 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg