Da jeg var på innkjøpsmesse for butikken i Oslo i august var mamma og jeg innom Hard Rock Cafe og spiste middag den ene kvelden. Jeg har aldri helt kommet over den Mac&Cheese’n jeg fikk servert der…det var himmelsk! Prøvde derfor å gjenskape denne retten i onsdag kveld og det ble slett ikke verst…falt i smak både hos mamma og meg..og holdt oss mette resten av kvelden Try it!
Ingredienser (til 2 personer):
2 dl fullkornsmakaroni
Vann til koking
70 g philadelphia light
50 g philadelphia grillet paprika
1 dl fløte
50 g revet ost (gouda, evt. cheddar eller jarlsberg)
1 ts pepper
1 ts cayennepepper
2 kyllingfileter
Pepper
2 ts tørket timian
Cherrytomater
Basilikumblader
Valgfrie grønnsaker (jeg hadde gulrot, blomkål, brokkoli og paprika)
Fremgangsmåte:
Kok makaronien i godt med vann. Dropp saltet..det er mer enn nok salt i resten av maten Sil av alt vannet og sett den til sides.
Smelt begge philadelphiatypene sammen med fløte i en kjele. Rør til det er helt oppløst. Riv 50 g ost og rør det inn i sausen. Krydre godt med pepper og kajennepepper. Jeg brukte mye, men jeg liker det litt sterkt. Smak deg frem her.
Samtidig må du begynne å steke kyllingfilet i en stekepanne. Kjøp oppkuttet eller skjær den i tynne biter. Krydre med pepper og tørket timian. Jeg brukte ikke salt her heller..prøver å unngå det når jeg kan Finn en annen panne til grønnsakene som du kutter opp og woker lett.
Når sausen er ferdig rører du inn makaronien…
Til det ser sånn ut
Og kyllingen begynner å bli gyllen
Legg en god skje med mac&cheese på tallerken. Topp med kyllingfilet og cherrytomater. Server med en hel haug wokede grønnsaker! Kos deg, og regn med å være mett resten av dagen!
Ser bra ut=)