Da jeg var på innkjøpsmesse for butikken i Oslo i august var mamma og jeg innom Hard Rock Cafe og spiste middag den ene kvelden. Jeg har aldri helt kommet over den Mac&Cheese’n jeg fikk servert der…det var himmelsk! Prøvde derfor å gjenskape denne retten i onsdag kveld og det ble slett ikke verst…falt i smak både hos mamma og meg..og holdt oss mette resten av kvelden 🙂 Try it!
Ingredienser (til 2 personer):
2 dl fullkornsmakaroni
Vann til koking
70 g philadelphia light
50 g philadelphia grillet paprika
1 dl fløte
50 g revet ost (gouda, evt. cheddar eller jarlsberg)
1 ts pepper
1 ts cayennepepper
2 kyllingfileter
Pepper
2 ts tørket timian
Cherrytomater
Basilikumblader
Valgfrie grønnsaker (jeg hadde gulrot, blomkål, brokkoli og paprika)
Fremgangsmåte:
Kok makaronien i godt med vann. Dropp saltet..det er mer enn nok salt i resten av maten 🙂 Sil av alt vannet og sett den til sides.
Smelt begge philadelphiatypene sammen med fløte i en kjele. Rør til det er helt oppløst. Riv 50 g ost og rør det inn i sausen. Krydre godt med pepper og kajennepepper. Jeg brukte mye, men jeg liker det litt sterkt. Smak deg frem her.
Samtidig må du begynne å steke kyllingfilet i en stekepanne. Kjøp oppkuttet eller skjær den i tynne biter. Krydre med pepper og tørket timian. Jeg brukte ikke salt her heller..prøver å unngå det når jeg kan 🙂 Finn en annen panne til grønnsakene som du kutter opp og woker lett.
Når sausen er ferdig rører du inn makaronien…
Til det ser sånn ut 🙂
Og kyllingen begynner å bli gyllen 🙂
Legg en god skje med mac&cheese på tallerken. Topp med kyllingfilet og cherrytomater. Server med en hel haug wokede grønnsaker! Kos deg, og regn med å være mett resten av dagen! 🙂
Ser bra ut=)