Sunnifiserte havreflarn

Julebaksten fortsetter og en av mine favoritter har alltid vært havreflarn. Måtte jo selvfølgelig prøve å gjenskape dem i en sunnere variant og det gikk fint 🙂

 

Ingredienser (12 stk):

60 g smør

100 g havregryn

1 egg

125 g sukrin

1 ts bakepulver

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele og ha i havregrynene. Rør til det er godt blandet.

Ha egg og sukrin i en bolle og pisk til eggedosis.

Pisk inn bakepulveret.

Vend havregrynene inn i eggedosisen med slikkepott.

Rør til det ser sånn ut 🙂

Sett klatter med skje på bakepapirkledd brett. Du bør ikke ha mer enn 9 stykker på hvert brett for de flyter litt utover.

Stek ved 200 grader i 6-8 minutter. Kos deg med knasende sprø sunne havreflarn! 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg