Dette brødet ble enda bedre enn det forrige lavkarbobrødet dere fikk oppskrift på. Mindre linfrøsmak og saftigere. Det gjelder å prøve seg frem…Im happy! 🙂
Ingredienser (1 brød):
6 egg
1 boks cottage cheese
2 dl pofiber
1 dl kruskakli
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ts havsalt
1 ss tørket timian
1 dl rapsolje
Fremgangsmåte:
Finn frem alle ingrediensene du trenger.
Bland egg og cottage cheese og kjør det glatt i stavmixer.
Bland alt det tørre i en annen bolle.
Ha i tørket timian til slutt og rør godt.
Bland det tørre inn i egg- og cottagecheeseblandingen.
Rør inn oljen til slutt. Deigen skal være ganske klissete.
Legg bakepapir i en brødform og dryss i litt sesamfrø
Ha deigen i formen, stryk den utover og strø over sesamfrø og tørket timian.
Stek brødet ved 150 grader i 60 minutter.
Ta brødet utav formen og stek videre i 20 minutter.
Kos deg med ferskt nylaget og nesten karbohydratfritt brød 🙂