Lavkarbobrød med pofiber og timian

Dette brødet ble enda bedre enn det forrige lavkarbobrødet dere fikk oppskrift på. Mindre linfrøsmak og saftigere. Det gjelder å prøve seg frem…Im happy! 🙂

 

Ingredienser (1 brød):

6 egg

1 boks cottage cheese

2 dl pofiber

1 dl kruskakli

1 dl sesamfrø

1 dl linfrø

1 ss fiberhusk

2 ts bakepulver

1 ts havsalt

1 ss tørket timian

1 dl rapsolje

 

Fremgangsmåte:

Finn frem alle ingrediensene du trenger.

Bland egg og cottage cheese og kjør det glatt i stavmixer.

Bland alt det tørre i en annen bolle.

Ha i tørket timian til slutt og rør godt.

Bland det tørre inn i egg- og cottagecheeseblandingen.

Rør inn oljen til slutt. Deigen skal være ganske klissete.

Legg bakepapir i en brødform og dryss i litt sesamfrø

Ha deigen i formen, stryk den utover og strø over sesamfrø og tørket timian.

Stek brødet ved 150 grader i 60 minutter.

Ta brødet utav formen og stek videre i 20 minutter.

Kos deg med ferskt nylaget og nesten karbohydratfritt brød 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg