Sjokoladevafler

Åh vet dere hva en av de mest fantastiske tingene med blogging er? Inspirasjon! Denne oppskriften har gått fra å være en påleggs-kremostvaffel til å bli en sjokoladepannekake til å bli en sjokoladevaffel. Resultatet er intet annet enn fantastisk, og jeg har både Renate og Line og takke for det 🙂 Den perfekte helgekosen!

 

Ingredienser (8 vaffelplater):

6 egg

100 g philadelhia light

100 g philadelphia melkesjokolade

2 ss sukrin

1 ss bakepulver

2 ss fiberhusk

2 ss johannesbrødkjernemel (dropp dette og evt. ha en ekstra ss med fiberhusk)

 

Fremgangsmåte:

Pisk eggene og rør deretter inne kremosten.

Bland inn det tørre.

Til du får en fin lysebrun røre 🙂 Sett den kjølig i 10 minutter så fiberhusken får jobbe røren litt tykkere.

Stek vaffelplater og kos deg med cottage cheese og bær til. Nam! 🙂 Så godt, så enkelt!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg