Åh vet dere hva en av de mest fantastiske tingene med blogging er? Inspirasjon! Denne oppskriften har gått fra å være en påleggs-kremostvaffel til å bli en sjokoladepannekake til å bli en sjokoladevaffel. Resultatet er intet annet enn fantastisk, og jeg har både Renate og Line og takke for det 🙂 Den perfekte helgekosen!
Ingredienser (8 vaffelplater):
6 egg
100 g philadelhia light
100 g philadelphia melkesjokolade
2 ss sukrin
1 ss bakepulver
2 ss fiberhusk
2 ss johannesbrødkjernemel (dropp dette og evt. ha en ekstra ss med fiberhusk)
Fremgangsmåte:
Pisk eggene og rør deretter inne kremosten.
Bland inn det tørre.
Til du får en fin lysebrun røre 🙂 Sett den kjølig i 10 minutter så fiberhusken får jobbe røren litt tykkere.
Stek vaffelplater og kos deg med cottage cheese og bær til. Nam! 🙂 Så godt, så enkelt!
lisaskramh: Fin blogg 🙂
Lenge leve bloggene, jeg lærer iallefall utrolig mye nyttig ved å være på bloggportalen 🙂