Ripsiskrem

Ingredienser (8 iskuler – 4 personer):

2 eggeplommer

2 ss sukrinmelis

150 g vaniljekesam

150 g rips

 

Fremgangsmåte:

Bland eggeplommer med sukrinmelis og visp godt.

Pisk inn vaniljekesam 🙂

Mål opp rips, og knepp dem med gaffel.

Sånn 🙂

Bland ripsene inn i kesam- og eggeblandingen.

Til det ser sånn ut. Ha i ismaskin i 10 minutter, eller sett i frysen og rør rundt hver 30. minutt til den er frossen 🙂

Server på sunn vaffel med friske bær hvis du vil 🙂 Verdens beste syrlige is, lover! 🙂 God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg