Ripsiskrem

Ingredienser (8 iskuler – 4 personer):

2 eggeplommer

2 ss sukrinmelis

150 g vaniljekesam

150 g rips

 

Fremgangsmåte:

Bland eggeplommer med sukrinmelis og visp godt.

Pisk inn vaniljekesam 🙂

Mål opp rips, og knepp dem med gaffel.

Sånn 🙂

Bland ripsene inn i kesam- og eggeblandingen.

Til det ser sånn ut. Ha i ismaskin i 10 minutter, eller sett i frysen og rør rundt hver 30. minutt til den er frossen 🙂

Server på sunn vaffel med friske bær hvis du vil 🙂 Verdens beste syrlige is, lover! 🙂 God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg