Åh, jeg er nesten i mål! Med å gjenskape coco crunch kulene til Funky fresh foods. Disse ble skikkelig gode! Laget i hjerteform så er det perfekt til valentine også 🙂 To dager igjen til kjærlighetsdagen 🙂
Du trenger (for 25 kuler):
- 1-2 ss cocosa
- 1 dl agavesirup
- 1 ts kaffe + 4 ss vann
- 1,5 ss kakao
- 1/4 ts vaniljepulver
- En knivsodd himalayasalt
- 1,5 dl kokosmasse
- 1 dl bokhvetespirer
- 3 ss små havregryn
Dette gjør du:
Varm cocosa, agavesirup, kaffe blandet med vann, kakao, vaniljepulver og salt i en kjele. Blandingen skal ikke koke, men du må røre til alt er oppløst. Bland bokhvetespirer, kokosmasse og havregryn og rør dette inn i sjokoblandingen. Sett en time i kjøleskap sånn at massen får stivne litt. Ta ut og form til kuler, eller hjerter i brett. Ha vann på fingrene når du former kulene, så blir det ikke så klissete. Rull i kokos til slutt. Oppbevar i kjøleskap, eller i frysen om du vil, det gjør jeg 🙂 Kjempegode energikuler til etter trening, eller som kos på valentine 🙂
Nydelige crispy sjokoladekuler! 50 sunne kalorier per kule 🙂 Enjoy! <3
Så godt ut 🙂
Gå gjerne inn på bloggen/Facebook siden trykk liker/del vis du er i mot mobbing.
Takk
De så kjempe gode ut 🙂
Iselin Renée: takk for det, du må prøve! 🙂
Åååh jeg ble så glad når jeg fant denne oppskriften – coco crunch-kulene fra Funky Fresh Food ER SÅ GODE! Prøvde ut oppskriften din i går og de smakte nyyydelige. NAM! Jeg synes de ble litt vel søte eneste, så kommer nok til å kutte ned agavesirupen til neste gang 🙂 og doble kakapulveret. Takk for oppskriften! 🙂
Helene: så kjekt å høre!! Ingenting kommer helt opp mot coco crunch, men syns disse ble en god erstatning! 🙂
Gleder meg til å prøve!! Et lite spørsmål ; må spirene være tørket? Tenker å spire selv, men vet ikke om de er best rå eller tørket? 🙂
Malin: Hei! Jeg kjøper spirene på helsekost, de er tørket 🙂 Aner ikke hvordan det er med rå! 🙂 Lykke til!
Hei Malin,
Det er veldig lett å spire rå bokhvete. Jeg fulgte denne
http://superlivsstil.net/wp2/2011/03/spiret-og-t%C3%B8rket-bokhvete/
Kjempebra oppskrift forresten!