Protein-fluff

Bildet er lånt fra fitnessbloggen

Har du søtsug, og trenger noe å kose deg med på kvelden i ukedagene? Hvorfor ikke prøve en fluff!

 

Du trenger:

3 eggehviter

20 g protein (sjokolade/jordbær/vanilje avhengig av hvilken smak du vil ha)

1 ss sukrin

3 dråper stevia/vaniljeessens

 

Fremgangsmåte:  

Pisk eggehvitene stive. Tilsett deretter 20 g protein med valgfri smak, sukrin og steviadråper. Pisk videre til du har en kremete fluff. Stavmixer fungerer bra. Varier med jordbær, vanilje og sjokoladesmak. Enjoy!

PS! Fluffen kan også stekes i ovn (gjerne i former) ved 160 grader i 15-20 min avhengig av ovn 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg