Hei! Her kommer et kjapt og nydelig middagstips! Denne retten lager jeg ofte, fordi den er rask, krever lite ingredienser, smaker supergodt, og er næringsrik! 🙂
Du trenger (til 2 personer):
1 blomkål
100 g philadelphia light
Salt og pepper
100 g revet ost
200 g skinke
Slik gjør du:
Begynn med å rense blomkålen og dele den i biter. Kok den opp i en kjele vann til den begynner å mykne. Sil av vannet og hell blomkålbitene i en ildfast form. Fordel klatter med kremost rundt omkring på blomkålen og ha på salt og pepper. Dryss over revet ost på toppen. Gratiner ved 220 grader i ovnen til den er gyllen. Det tar ca. 15 minutter hos meg. I mellomtiden sprøsteker jeg skinke i en tørr stekepanne. Jeg bruker kalkun eller kyllingskinke, men her kan du gjøre som du vil. Kyllingfilet funker sikkert også. Men den crispy skinken mot blomkålen er helt nydelig!
Fordel skinken utover tallerken og dander gratinert blomkål på toppen. Så godt, så enkelt! 🙂
Det har jeg ikke smakt før, så veldig godt ut 🙂
Iselin Renée: takk for det! Du må prøve 🙂
Dette blir middagen i dag!!! :)))
Gunnipi: så kjekt å høre!! Håper det faller i smak 🙂
Dette så kjempegodt ut! Satt opp på menyen for neste uke 😉
Lene: så bra! Håper det smaker!! :