Sunnifiserte havreflarn

Julebaksten fortsetter og en av mine favoritter har alltid vært havreflarn. Måtte jo selvfølgelig prøve å gjenskape dem i en sunnere variant og det gikk fint 🙂

 

Ingredienser (12 stk):

60 g smør

100 g havregryn

1 egg

125 g sukrin

1 ts bakepulver

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele og ha i havregrynene. Rør til det er godt blandet.

Ha egg og sukrin i en bolle og pisk til eggedosis.

Pisk inn bakepulveret.

Vend havregrynene inn i eggedosisen med slikkepott.

Rør til det ser sånn ut 🙂

Sett klatter med skje på bakepapirkledd brett. Du bør ikke ha mer enn 9 stykker på hvert brett for de flyter litt utover.

Stek ved 200 grader i 6-8 minutter. Kos deg med knasende sprø sunne havreflarn! 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg